delft
delft

Bedrijfsuitje in Delft

Dit keer een origineel bedrijfsuitje?

Doe Delft heeft leuke, originele en spannende uitjes waarin teambuilding centraal staat. Genoeg van heidagen en teamevenementen die vooral verplicht zijn maar niet echt leuk? Plan je bedrijfsuitje bij Doe Delft!

Delft

De stad waar je werkt beter leren kennen? In Delft valt genoeg te ontdekken. Tijdens de City Experience kom je op de meest verrassende plekjes van deze leuke stad terwijl je samenwerkt om te fotograferen en cryptische opdrachten op te lossen. Of jaag op een onbekende man en ontcijfer de code in het spannende The Hunt for Mister Unique...

Teambuilding

Hoe goed kun jij eigenlijk met je collega's overweg? Daar kom je wel achter met de Levend Sudoku in Delft! Hier is de stad het speelveld van de sudoku. De puzzelvakjes worden omgeven door leuke plekken en bezienswaardigheden, waar je vragen moet beantwoorden om de sudoku te kunnen invullen.

In Wie is de Mol? gaat het niet alleen om teamwork maar ook om vertrouwen. Een van jullie is namelijk de Mol - maar wie?

Uit

Delft heeft ook genoeg leuke cafés en restaurants voor een gezellige borrel of diner. Maar bij Doe Delft is het nooit zomaar een diner... Bij De Mol aan tafel geniet je van een heerlijk driegangendiner maar iemand in jullie gezelschap ondertussen de avond te saboteren. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Delft heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Doe Delft!