delft
delft

Uitje in Delft

Leuke, spannende, originele uitjes in Delft

Bij Doe Delft vind je leuke, originele en sportieve uitjes. Voor jong en oud en van familiedag tot bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Spanning, cultuur, culinair of natuur, Doe Delft heeft het allemaal en alles in de mooie, gezellige stad Delft.

Ontdek Delft

Delft is een stad vol historie en geheimen. Ga op een spannende ontdekkingsreis met een rondvaart en een speurtocht. Met Het Geheim van Delft kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Of ontdek Delft tijdens Stads Monopoly. Geniet van het stadsdecor, koop straten en voer de kansopdrachten uit in het populaire Monopoly in de frisse buitenlucht.

Delftse criminelen

Bij andere uitjes speel je een spannend spel met je team waarbij deze prachtige stad het decor is. Zo is er in The Target een gevaarlijke gangster ontsnapt uit de gevangenis die jullie op gaan jagen met behulp van het spoor dat hij achterlaat. Of het van tv bekende Wie is de Mol?. Een van jullie werkt de boel tegen - maar wie?

De keuken van Delft

Uit eten gaan kan ook heel goed in Delft en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Bij De Mol aan tafel bijvoorbeeld geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je probeert te ontmaskeren wie van jullie de Mol is.

Doe Delft uitjes

Naast deze zijn er talloze andere leuke uitjes, zoals een GPS-wandeling, een zoektocht naar Mister Unique, Levend Sudoku of City Experience... Doe Delft is net zo veelzijdig als Delft zelf. Of je gaat voor culinair, sportief, cultureel of spannend en of het nu is voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of een ander uitje: bij Doe Delft vind je altijd de leukste uitjes!