delft
delft

Vrijgezellenfeest in Delft

Uitjes voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Delft

Je vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen. Wat doe jij dan? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Delft natuurlijk! Doe Delft heeft alles in huis om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

Spannend uitje

Een vrijgezellenfeest stem je natuurlijk af op wat de aanstaande bruid/bruidegom leuk vindt. Is het een echte adrenalinejunkie? Boek dan het superspannende The Target of Wie is Mol?. In The Target jaag je in teams op een gevaarlijke gangster die ontsnapt is uit de gevangenis. Met Wie is de Mol? moet je net als op tv de saboteur in jullie groep ontmaskeren terwijl je in teams tegen elkaar strijdt. Na afloop drink je natuurlijk gewoon weer als goede vrienden een drankje.

Sportief uitje

Liever sportief? Maak bijvoorbeeld een leuke GPS-wandeling. Op deze tocht moet je vragen beantwoorden op sommige punten. Doe je dat goed, dan krijg je nieuwe GPS-coördinaten om je tocht voort te zetten naar de eindlocatie en het welverdiende drankje. Of het stel er nu gaat wonen na de trouwdag, ze er juist vertrekken of omdat Delft gewoon een leuke stad is, de GPS-wandeling is een gegarandeerd succes!

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Doe Delft heeft originele en culinaire avondprogramma's zoals De Mol aan Tafel. Hierbij speel je 'Wie is de Mol' terwijl je geniet van een driegangendiner in een van de restaurants in Delft. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!