delft
delft

Wie zijn wij

Doe Delft is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in Delftse uitjes. Al meer dan 20 jaar organiseren wij personeelsdagen en bedrijfsuitjes voor groepen van 12 tot 1200 personen. Ons uitgangspunt is dat mensen op een originele manier kennis maken met de stad. Dat kan zijn in spelvorm, maar ook door het volgen van een route. Een spelletje spelen met Delft als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Delft

In de programma's waarbij je een route aflegt door de stad kom je op de mooiste plekken van de stad. Je komt er niet door een gids te volgen, maar door een Sudoku op te lossen, een GPS coördinaat te vinden of door een locatie gevonden door een cryptische omschrijving te fotograferen.

Ontdek Delft al spelenderwijs

In spelvorm ontdek je Delft terwijl je ondertussen de Mol ontmaskerd, op zoek bent naar de Don die de stad afperst of de mysterieuze Mister X probeert te lokaliseren. Maar boven alles staat dat Delft een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij Doedelft.nl een uitje te boeken!